Matcha nedir?

Matcha istenmeyen liflerden ve yaprak damarlarından ayrıştırılmış toz halinde yeşil çay (camellia sinensis)’dir. 800 yıllık bir tarihi olan matcha Japon çay seramonilerinin vazgeçilmez ikramıdır.
Matcha üretiminde gölgede yetiştirme süresi, yapraklarda yüksek oranda klorofil oluşumunu destekleyerek matchanın polifenol miktarını arttırır. Böylece olumlu sağlık etkilerinin tamamında yararlanılmasını sağlamaktadır. 

Bayilik Formu

    Neden Matchai?

    Matchai yapraklar toplanmadan önce 50 gün gölgede yetiştirilerek, elle toplanır.

    Matchai 400 mikron eleklerde hazırlanır. Böylece istenmeyen lif oranı azaltılarak çok küçük partikül boyutu ile ipeksi yapıya kavuşur.

    3 gr tek kullanımlık gıdaya temasa uygun saşe formu ile kullanım kolaylığı sağlar.

    Nem ve ışık geçirmeyen saşe formu; topraktan bardağa en doğal haliyle size eşsiz, zengin, köpüklü bir deneyim sunar.